Evenimente : Concerte

Rammstein Tribute

Rammstein Tribute Concert by ENGELSTEIN, miercuri, 15 noiembrie 2017, de la ora 22:30, la Beraria H.

Miercuri, 15 Noiembrie, trupa ENGELSTEIN din Italia aterizează în Orașul cu Chef de Viață pentru primul concert tribut Rammstein de la Berăria H.

Vino să asculți hituri precum „Du Hast”, „Ich Will” sau „Mein Herz Brennt”, interpretare LIVE de către un band care știe să recreeze perfect atmosfera unui concert Rammstein, cu garderoba și spectacolele pirotehnice de rigoare.

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scenă.

Despre Tribute Nights:

Parisul are cabaret, Londra are musical, Madridul are corida, Bucureștiul are Tribute Nights. În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi!

Bilete:
40 LEI – Cat. A – în faţa scenei cu loc la masă;
25 LEI – Cat. B – acces general cu loc la masă.

La 20:30 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 23:15 cu spectacolul pe scenă.

Bilete: 35 LEI – Cat. C – părţile laterale cu loc la masă;  50 LEI – Cat. B – acces general cu loc la masă; 75 LEI – Cat. A – în faţa scenei cu loc la masă.

Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Achizitionarea biletelor nu implica rezervarea unei mese! Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa sunati la numarul afisat pe bilet!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.