Evenimente : Concerte

Primordial Sound

Primordial Sound, concert FAWKES`+ Behind Gates; As I Fall; Valak; T4, miercuri, 19 aprilie 2017, de la ora 18:00, la Quantic Club.

Pe 19 aprilie trupa Fawkes` organizeaza, impreuna cu alte 4 trupe, un eveniment care aduce pe aceeasi scena trupe de diferita genuri. O seara plina de energie si de muzica buna.

Open doors: 18:00. Suport artist: 15 lei.

Fawkes` sunt o trupa de metal din bucuresti care lanseaza pe 19 aprilie cele doua single-uri numite PURGATORIUM si ORA 25. Activeaza de doi ani in underground-ul romanesc si prezinta muzica progresiva intr-o noua forma, combinand elemente de sludge, shoegaze si djent pentru a crea un metal original.
Membri: Serban Hoitan- voce, chitara; Kirian Lavoisard- chitara bass; Cristi Florea- chitara; Serban Smaranda- tobe, percutie; Razvan Paun- pian, sintetizator.

Behind Gates este o trupa de melodic heavy metal, care a luat nastere in vara anului 2014. Formatia se caracterizeaza prin varietatea de genuri pe care le abordeaza; de la zona soft a rockului, la zona agresiva a metalului, Behind Gates este o formatie care nu se defineste neeaparat printr-un gen, ci mai degraba printr-un „sound”.
Membri: Nancu Elena- voce; Mateescu Vlad- chitara; Blana Alexandru- bas; Anton Mircea- tobe.

Valak sunt o trupa recenta de melodeath din bucuresti. Muzica lor este o manifestare a trairiilor fiecaruia, iar acest lucru le comfera un sound diferit.
Membri: Tudor Nacu – voce; Mihai Chelariu – chitara; Avram Dimitrie – chitara; Cristea Andrei – chitara; Gales Andrei – bass; Rares Stefan Rosu – tobe.

„As I Fall” sunt o trupa de metalcore care activeaza pe scena metalului underground de mai bine de un an. Intamplarea a facut ca membrii trupei sa se intalneasca accidental la o bere, lucru ce a dus la formarea grupului.
Membri: Claudiu Ene – chitara lead; Andrei Dragomir – chitara ritm; Criofu-Leca Cristian Nicolae – tobe; Andrei Popa – bass; Alex Iliescu ( Chuck) – vice.

T4, trupa a carui versuri imbina autoironia cu profunzimea, va concerta pentru a treia oara, in Quantic. Structura concertelor lor este atipica, bazandu-se pe momente in care interactioneaza cu publicul, si chiar si pe piese, si cu momentele de off-da-dome.
Membri: Stefan Costache- voce; Cezar Octavian- voce; Andrei Popescu- instrumental.