Evenimente : Concerte

PHANTOGRAM / CCSE

PHANTOGRAM / CCSE, joi, 30 martie 2017, de la ora 22:00, la Club Quantic.

Trupa New Yorkeză PHANTOGRAM va canta in premiera la Bucuresti pe 30 martie in club Quantic ! Cunoscută in Romania pentru hiturile „When I’m small”, „Fall In love” si „You dont get me high anymore”, PHANTOGRAM promit un show de zile mari mai ales ca vin in formula completa, cu band ! Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro iar primele 200 de bilete din fiecare caegorie au preturi speciale. Invitatii speciali ai serii sunt Cred Ca Sunt Extraterestru !

Josh Carter si Sarah Barthel au format trupa in 2007 iar numele a fost inspirat de o iluzie optica cu acelasi nume in care doua imagini bidimensionale apar a fi tridimensionale. Trupa isi compune piesele intr-o cabana izolata din Upstate New York pe numele sau: Harmony Lodge. Phantogram au lansat trei albume de studio („Three” si „Voices” ajungand chiar pe pozitia 3 in topurile americane de specialitate) si patru EP-uri si au sustinut turnee alaturi de nume grele precum Alt-J sau Muse in cadrul turneului european Drones World Tour 2016. Trupa a sustinut si cateva recitaluri de exceptie la Late Night with Jimmy Fallon, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. The Late Show with Stephen Colbert sau Jimmy Kimmel Live, recent, in decembrie 2016.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si la intrare in ziua evenimentului.

Acestea costa după cum urmează:

– Presale: 100 de lei Golden Circle, 85 de lei Acces General
– La intrare: 120 de lei Golden Circle, 100 de lei Acces General

Numărul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de bucăți.

Un eveniment Beatfactor powered by BestMusic Live Concerts si unsitedemuzica.ro