Evenimente : Concerte

Paula Seling canta la Hard Rock Cafe pe 20 martie

BestMusic te invita la Hard Rock Cafe, joi, 20 martie 2014, incepand cu ora 21:30, la un concert Paula Seling & Live Band!

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate voci din muzica romaneasca, personalitate TV si compozitoare. Studiaza pianul de la 6 ani, a fost rasplatita cu Trofeul Mamaia si a lansat peste 10 albume. Desi succesul sau este de necontestat, in 2013 solista s-a hotarat sa isi "oficializeze" relatia cu muzica si s-a inscris la Conservator. La examenul de aptitudini, comisia i-a acordat, fara nicio ezitare, nota 10, intrand prima pe lista.

In 2010, Paula Seling a reusit, alaturi de Ovi, sa obtina cel mai mare punctaj din istoria Romaniei la Eurovision, cu melodia "Playing With Fire". In 2014, cei doi artisti sunt hotarati sa isi bata propriul record cu "Miracle", piesa cu care au castigat la inceputul lunii martie Selectia Nationala, devenind primii artisti romani care castiga aceasta competitie de doua ori.

Paula Seling va aduce cele mai frumoase piese din repertoriul sau la Hard Rock Cafe: "Playing With Fire", "Timpul", "Pansament", "Ploaie in luna lui Marte" si, bineinteles, "Miracle", piesa cu care spera sa aduca Eurovisionul la Bucuresti!

Biletele pentru concertul Paula Seling pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei. (numarul de bilete VIP este limitat la 80).

Pe www.iabilet.ro <http://www.iabilet.ro> poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/1515176058707982/

Parteneri media: METALHEAD.ro, Realitatea.NET, Libertatea, ROCK FM, METALHEAD.ro, Bestmusic.ro,