Evenimente : Concerte

„Out of the Blue”

Concert „Out of the Blue”, duminica, 30 octombrie 2016, de la ora 20:00, la Clubul Taranului.

„Nici acum, ca nici altădată, nu invit/programez/recomand la întîmplare…
Pe chitaristul Crin Grigore l-am cunsocut și ascultat în urmă cu trei ani la Festivalul de jazz de la Sângeorz Băi. Atunci a cîntat într-un trio de la Brăila și a fost pentru mine o adevărată revelație. Motiv pentru care i-am propus și chiar au luat Premiul “Revelația anului 2014” la Gala premiilor de jazz-Premiile MUZZA. Apoi am aflat, că printre multe succese ale sale, se numără și invitarea de a colabora, cîndva, în trecut, cu grupul SFINX. În ultimii doi ani a fost invitat să colaboreze și cu grupul IRINA POPA & THE SINNERS.
Un chitarist, dar de fapt se vor auzi doi…inclusiv vocea lui…
Recent, l-am ascultat într-un studio cu vocalista Maria Radu și din nou mi-a produs o impresie foarte plăcută. Iată deci, suficiente motive să ii propun/recomand și domniilor voastre.
Sînt sigur că o să vă încînte și o să-i aplaudați cum se cuvine.
Pe scurt, despre acest Duo OUT OF THE BLUE-nume/titlu sugestiv…
Doi oameni care s-au intâlnit în muzică și care au hotărât să își exprime împreună crezul artistic. Îi definește abordarea originală și sinceritatea în expunere.
E jazz, e blues, e suflet/feeling…
Un chitarist profund și adesea imprevizibil, împreună cu o voce aparte, gravă și expresivă, o chimie nealterată de convențional…
It’s all about two humans united by/in music.

P.S. Și mai avem o surpriză plăcută pentru această seară, un bluesman recomandat de A.G.Weinberger…și asta spune mai mult decît oricîte alte cuvinte…SOUTHERNMAN ROBBIE (voce și chitară)!”  Alexandru Șipa

Bilete: 25 lei.