Evenimente : Concerte

Otherside si Fine It`s Pink

Otherside si Fine It`s Pink, concert, joi, 15 septembrie 2016, de la ora 21:00, la Control Club.

Joi, 15 septembrie, de la ora 21:00, Otherside revin în Club Control (str. Constantin Mille nr. 4, București) pentru un concert alături de cei de la Fine It’s Pink!

Biletele s-au pus deja în vânzare în rețeaua Eventbook precum și la bar și costă 25 de lei în avans (35 de lei la intrare, în seara concertului).

Otherside reușesc să îmbine momente chill, introspective, cu o explorare îndrăzneață a texturilor sonore și o energie demnă de orice dance floor care se respectă. Cu un album – „Neverending” – la activ, proiectul are deja o bogată experiență live, băieții fiind prezenți la toate festivalurile importante din această vară: Electric Castle, Untold, Airfield, Sound & Vision, Bucharest GreenSounds Festival etc. Pentru cel mai recent single, Blowback, Otherside au filmat o sesiune live într-un loc inedit, o pădure de la marginea Bucureștiului, denumind acest experiment „live in the woods”.

Otherside – Blowback (Live in the woods)
https://youtu.be/_ftiscQlAt0

Navigând printre influențe post-rock și dream-pop, Fine It’s Pink vin cu un sound propriu, încărcat de mister și personalitate. EP-ul „Young Burns”, lansat anul trecut, este un material fresh, debordând de idei, cu o atmosferă extrem de puternică. Alternând veritabile „ziduri de sunet” cu momente ambientale, psihedelice, și o voce feminină captivantă, Fine It’s Pink sunt cu siguranță una dintre cele mai fascinante prezențe live la ora actuală.

Fine It’s Pink – Young Burns (official video)
https://youtu.be/EKi4NmDICTs