Evenimente : Concerte

Nargaroth, Absu, Hate

Nargaroth, Absu, Hate, in concert, duminica, 21 mai 2017, la Club Fabrica.

Duminica, 21 mai 2017, trupele Nargaroth (Germania), Absu (SUA), HATE (Polonia) vor ajunge in Romania, la Bucuresti, in clubul Fabrica. Concertul face parte din turneul european pe care trupele il intreprind in perioada mai – iunie 2017. In perioada urmatoare vom anunta si trupele care vor deschide acest eveniment.

Pentru acest eveniment vor exista un numar de 350 de bilete, acestea putand fi achizitionate din reteaua iabilet.ro, incepand cu data de 15 februarie la urmatoarele preturi:

– 50 lei (primele 50 bilete), oferta valabila pana pe 28 februarie;
– 60 lei, oferta valabila in perioada 1 – 31 martie pentru urmatoarele 100 bilete, pana pe data de;
– 70 lei, pret valabil in perioada 1 aprilie – 20 mai;
– 75 lei in seara concertului in limita capacitatii.

NARGAROTH este o trupa de referinta pentru scena black metal din Germania, cu peste 20 ani de activitate in zona underground. Discografia lor cuprinde 16 materiale de studio, cele mai importante fiind: Black Metal Ist Krieg (2001), Celiebte Des Regens (2003), Semper Fidelis (2007) si Spectral Visions Of Mental Warfare (2011).

www.nargaroth.de
www.facebook.com/officialnargaroth

„Black Metal Ist Krieg”
https://www.youtube.com/watch?v=N7piTcDllnY

ABSU vor reveni la Bucuresti in cadrul acestui concert, acestia fiind considerati una din trupele de referinta ale thrash / black metalului in Statele Unite ale Americii avand la activ 6 albume de studio, ultimul fiind lansat in 2011.

absu.bandzoogle.com/home

www.facebook.com/officialabsu

„Stone Of Destiny”
www.youtube.com/watch?v=-IykHu47u4I

HATE se intorc in Romania dupa concertele sustinute alaturi de Decapitated la Bucuresti si Cluj Napoca in 2016. Trupa va veni cu un album nou de studio, intitulat „Tremendum”, materialul urmand sa fie lansat pe data de 5 mai 2017 prin casa de discuri Napalm Records.

HATE Line-up:
Atf Sinner – Guitar, Vocals
Pavulon – Drums
Apeiron – Bass (live)
Domin – Guitar (live)

www.hate-metal.com

www.facebook.com/HATEOFFICIAL

„Valley Of Darkness”
www.youtube.com/watch?v=WNMFnW34F-0

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.