Evenimente : Concerte

Mirabela Dauer

Concert Mirabela Dauer, sambata, 8 octombrie 2016, de la ora 19:00, la Beraria H.

Sâmbătă, 8 octombrie, fiţi pregătiţi pentru o seară cu zeci de hituri pe scena Berăriei H, cu Mirabela Dauer. Vom asculta împreună „Ce dor mi-a fost de ochii tăi”, „Grădina lui Ion”, „Dormeau pe-o frunză două stele” sau „Te-aştept să vii (Fotoliul din odaie)”.

IMPORTANT!!!!
La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!
IMPORTANT!!!!

La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă.

Biletele au preţurile:
15 LEI – Cat. B – acces general cu loc la masă
25 LEI – Cat. A – în faţa scenei cu loc la masă

Biletele pot fi cumpărate:
– online de pe bilete.ro si iabilet.ro
– fizic de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos
– de la intrare in seara evenimentului

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Rezervările se fac la:
– FORMULARUL WEB: http://www.berariah.ro/eveniment/mirabela-dauer-canta-la-beraria-h
– 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
[email protected]