Evenimente : Concerte

Maria Radu

Maria Radu si trupa sa, in concert, vineri, 7 octombrie 2016, la Hard Rock Cafe.

La începutul lunii octombrie Hard Rock Cafe te invită la o experienţă live premium cu Maria Radu şi trupa sa. Vino să asculţi „Zbor”, „Dorul”, „Too Late For You” şi multe alte melodii de suflet, dar şi hituri internaţionale din toate timpurile!

Te vei bucura să descoperi şi cea mai noua piesă a artistei, “Stay”, o minunată pledoarie pentru dragoste, cu un sound nou, un vibe intrigant – toate acestea însoţite de imaginea „brand new” a Mariei, care surprinde de fiecare dată printr-un look fresh şi energia pe care o transmite.
Înainte de o carieră solo de succes, Maria Radu a fost solista trupei Van Noizz şi a ajuns la inima publicului şi prin numeroasele colaborări cu Direcţia 5, Vank şi Blazzaj. Numele ei se leagă de hituri precum „Pas cu pas”, „Lângă inima mea, vine inima ta” sau „M-am îndrăgostit un pic”.

Aşadar, nu uita că pe 7 octombrie poţi asculta live la Hard Rock Cafe aceste refrene, alături de piese lansate de Maria Radu de-a lungul timpului, dar şi de multe cover-uri foarte îndrăgite.

Preţul biletelor diferă in funcţie de categorie:

– 25 de lei cu loc la masă;
– 35 de lei, VIP – cu loc la masă, în faţa scenei.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP, dar si la intrare in seara concertului.