Evenimente : Concerte

Les Elephants Bizarres

Les Elephants Bizarres, in concert, vineri, 20 ianuarie 2017, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe.

Les Elephants Bizarres, una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul autohton, cânta în premieră la Hard Rock Cafe pe 20 ianuarie, de la ora 22.30.

Trupa a luat cu asalt scena muzicii de rock alternativ în 2010 cu LP-ul de debut, „Hello”. Primul lor single, „Hello! Says the Devil!” a rămas pe locul 1 în topuri timp de şapte săptămâni la rând.

În 2011 şi 2012 trupa a plecat în turneu în întreaga ţară şi a lansat mai multe single-uri: „Smile”, „Wish You Were Here” (piesă ce a fost folosită pe coloana sonoră a peliculei „KIDDO”, primul film interactiv românesc) şi „Nu mă opri”. „Nu mă opri” a devenit instantaneu un hit, fiind prima piesă alternativă cu versuri în limba română ce a stat în topurile unui radio mainstream câteva săptămâni la rând.

În 2014 trupa a lansat cel de-al doilea album, “Zoologic”, şi a fost invitată să cânte la importante festivaluri de muzică din România, deschizând concertele pentru artişti ca: Billy Idol şi James Blunt. Tot în 2014 Les Elephants Bizarres a câştigat premiul “Best Alternative Band” acordat de revista SUNETE şi a fost aleasă de către un juriu internaţional pentru a urcă pe scenă Forbes Cool Brands Gala.
În 2015 Les Elephants Bizarres a lansat single-ul “Girls Gone Wild”, o producţie HaHaHa Production, finalul de an aducând trupa în studio pentru lucrul la un nou material.

2016 a însemnat multe concerte la festivaluri importante din ţară, lansarea piesei “Roşu Neon”, dar şi invitaţia de a deschide concertul trupei Maroon 5 de la Bucureşti. Sfârşitul de an a însemnat un al doilea single ce anunţă noul album, “Shivers” fiind prezentat publicului la sfârşitul lunii noiembrie.

Membrii trupei sunt: Claudiu Ştirbei (tobe), Mihai Marin (bass) şi Ştefan Matei (vocal), Enver Mamut (chitară), Tudor Amarandei (synth/clape) şi Bogdan Alexandrescu (percuţie).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 – lângă casă de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului, la intrare.

Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie:
-30 de lei, cu loc la masă, în sală
-40 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.

Un eveniment recomandat de Rock FM.