Evenimente : Concerte

Implant Pentru Refuz

Implant Pentru Refuz lansează albumul Acustic ([email protected]), sambata, 11 martie 2017, de la ora 20:00, la Club Fabrica.

Pe 11 martie vă prezentăm prima producție live pe care Implant Pentru Refuz o publică – albumul ACUSTIC ([email protected]).

Special Guest: Sunet Fin.
Concertul Implant pentru Refuz va fi compus din două părți, după cum urmează: prezentarea albumului Acustic, urmat de un recital full Electric!

Discul conţine piesele înregistrate live în cadrul concertului acustic susținut în octombrie 2015 pe scena de la Unirii5.

“În toamna anului 2015 am avut un concert acustic în grădina de la Unirii5. Am cântat piese care pentru noi înseamnă foarte mult și pe care vrem să le oferim publicului într-o altă nuanță. A fost o experiență fantastică atât pentru noi cât și pentru fani. Am primit un val de reacții pozitive și asta ne-a entuziasmat să transpunem concertul într-un album de sine stătător: ACUSTIC ([email protected]).” – declară Implant pentru Refuz.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate.

ACUSTIC ([email protected]) este realizat de Implant pentru Refuz:
Octavian „Vita” Horvath – voce;
Valentin „Freaky”Popescu – chitară voce;
Razvan „Meshu” Nicov – chitară;
Czifrak „Pista” Stefan – bas;
Alexandru Hera – tobe

Implant pentru Refuz – Apus [Acustic Live Video] https://goo.gl/bK9s5I
Implant pentru Refuz – Sub Zero [Acustic Live Video] https://goo.gl/VMvAP9
Implant pentru Refuz – În Interior [Acustic Live Video]https://goo.gl/EYDWo4

SUNET FIN:

Flow fin, ritmică pe masură și texte cu mesaj. Acordaje joase și efecte de chitară “in your face”. Bas greu, combinat cu tobe demente. Un stil pe care îl denumești simplu: alternative hip-hop.

Sunet Fin s-a lansat în 4 decembrie 2014 în clubul B52 din București, printr-un show cu mai mulți invitați de pe scena hip-hop, printre care: Misiune de pedeapsă, Krem, Yda și Vlad TZP. Perioada mai-decembrie 2015 a fost alocată înregistării a 4 piese și filmării de videoclipuri pentru două dintre ele.

Pe 23 aprilie 2016 a avut loc concertul de lansare al EP-ului “Muzica nu moare”, distribuit de Universal Music Romania Digital Distribution.

Toate cele 3 videoclipuri (#Bassbalans, Sunet Fin, Nostalgie) au fost difuzate în premieră pe Music Channel. Tot acolo, trupa a fost invitată la emisiunea Alternative Hour cu Hefe.

Piesele Sunet Fin se aud și la radio: Tananana, Radio Guerilla, Radio Trib, Cooperativa Urbană.

2016 a adus noi concerte, participarea la festivaluri și colaborări: concert împreună cu Basska, Acoustic All Stars (concert caritabil pentru victimele de la Colectiv), Airfield Festival, Shine Festival, Sunset Festival, Piesa #Bassbalans a fost remixată de PlanetH într-o formă numai buna de dans.

Din luna august 2016, trupa și-a schimbat componența. Mircea Becherescu și Adrian Popescu de la Aeon Blank au preluat chitara și basul și alături de Sthelu -voce și Vladimir – tobe, continuă călători fină în alternative hiphop.

Primul single și videoclip în noua formula actuală s-a lansat în decembrie 2016, în clubul Fabrica, la piesa Vremuri Bune.

Trupa lucrează la finalizarea primului album de studio, album ce va fi lansat în toamna 2017.
https://www.facebook.com/sunetfin/
http://www.youtube.com/sunetfin

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibilie în rețeaua myticket.ro (https://goo.gl/ef6LtP) și pe http://booking.dark-side.ro/events/implant-pentru-refuz-lanseaza-albumul-acustic-liveunirii5/.

Bilete (earlybird): 25 lei până pe 10 martie, inclusiv.
30 lei la intrare, în seara evenimentului.