Evenimente : Concerte

Go and catch a falling star

Concert Go and catch a falling star, cu Cvarted Aud Band, vineri, 30 septembrie 2016, de la ora 20:00, la ceainaria La Un Ceai.

Cvarted Aud Band:
Gondiu Laurentiu – compoziţii, chitară, voce;
Gondiu Rodica – esraj, voce;
Augustin Creznaru – flaut;
Juan Carlos Negretti din Venezuela – percutii, darbuka.

Cvartetul „Aud Band” înseamnă varietate stilistica și sonorități de pe alte meleaguri. O chitară, un flaut clasic și un esraj exotic ( unic pe scena Românească) îmbogățite de varietatea percuțiilor formează o textură sonoră inconfundabilă. Fiecare piesă este individualizată prin aranjament și stil de către autorul lor, compozitorul de muzică simfonică-Laurențiu Gondiu.

Laurenţiu Gondiu – compozitor născut în Chişinău este deţinătorul mai multor premii pentru lucrări simfonice, partituri şi orchestraţii
https://www.youtube.com/watch?v=4-ex_D_nLw

Augustin Creznaru, artist instrumentist – flaut
Activează de peste 15 ani în orchestra Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”. A susţinut concerte de muzică clasică şi numeroase turnee în ţară şi în străinătate în diferite formule: cvartet – octet, în Orchestra de Cameră a Sălii Radio.

Rodica Gondiu – a descoperit esrajul de care s-a îndrăgostit de la prima atingere. În toti acesti ani a promovat instrumentul, dorind să-i valorifice sound-ul în diverse contexte, stiluri muzicale şi formule instrumentale. A găsit binevenită sonoritatea lui în muzica de teatru şi film. Deoarece cântă simultan la esraj şi voce, a concertat cu diverşi artişti din ţară şi de peste hotare (UK, Suedia, Portugalia, Cipru, Rusia, Italia, Iran).

Juan Carlos Negretti (Venezuela) – Nascut in Venezuela unde şi-a perfecţionat abilităţile de baterist si percuţionist. Aflandu-se in Romania inca din anii de studentie are o activitate prospera pe scena romaneasca . Mânuieşte cu artă si alte instrumente convenţionale şi nonconvenţionale de percuţie: darbuka s.a.
– a participat la diverse festivaluri, în formule diferite.

Rezervări la 0734 195 395
Suport artiști: 25 de lei.