Evenimente : Concerte

French Swing Jazz, Chansonnettes si Tango

French Swing Jazz, Chansonnettes si Tango, concert live, duminica, 7 august 2016, de la ora 19:30, la Ceainaria ARTea.

Vă invităm duminică, 7 august, de la ora 19.30, la ARTea să petreceţi o seară cu parfum franțuzesc, chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) si Dan Ardelean (pian).

Programul concertului include piese celebre din repertoriul lui Edith Piaf, Yves Montand, Dalida, Juliette Greco, Charles Aznavour, Patrick Bruel, Cristian Vasile, Jean Moscopol, precum: Sous le ciel de Paris, La Bohème, Domino, Grands Boulevards, Champs-Elysees, Et si tu n’existais pas, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Cel mai frumos tango din lume, Astăzi e ziua ta ce să fac dacă-mi placi, Hai, coșar, etc.

Diana Tudor a susținut concerte și recitaluri în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, jazz-swing în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’, la Festivalul ’Simfonii de Vară’ din București, la Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Muzeul Nottara, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române, la sediul UNITER (’Gala-Le Théâtre’) și în cadrul altor evenimente culturale.

Dirijor, orchestrator și pianist, Dan Ardelean compune, orchestrează și dirijează spectacole, comedii, muzicaluri și concerte la TVR, Radiodifuziunea Română, Teatrul Național București, Teatrul Odeon, Teatrul Constantin Tănase din București, Teatrul Nottara, Opera Națională din București, Opera Națională din Timișoara. Este membru în jurii naționale și internaționale, dirijor și laureat al Festivalurilor de la Tokyo, Dresda, Varna, București, Mamaia, etc. Este profesor asociat la U.N.A.T.C, unde predă cursul ‘’Ilustrație și Muzică de Film’’, compunând muzică de film pentru 9 lung-metraje și 6 scurt-metraje.

Rezervari: 0773 303 113.

Suport artistic: 25 lei.