Evenimente : Concerte

FJORD

Concert FJORD, lansare de album, joi, 15 decembrie 2016, de la ora 19:00, la Club Fabrica.

FJORD – lansare de album, invitati ASEMIC si FLESH RODEO.

FJORD – Post Rock; ASEMIC – Instrumental Progressive Metal; FLESH RODEO – Alternative Metal.

BILETE:
20 de lei – presale in reteaua iabilet.ro;
25 de lei – la intrare, in ziua concertului.

FJORD este o formatie instrumentala influentata foarte mult de curentele shoegaze, post-rock si post-metal, care incearca adesea sa exploreze taramul armoniilor atmosferice.
Noul album al trupei, b Portrait for a Reflectionb , a fost lansat in premiera anul acesta la Dark Bombastic Evening, in Alba Iulia, cu un real succes, urmand ca acum sa fie prezentat si fanilor bucuresteni.
b Portrait for a Reflectionb este un omagiu adus armoniei dintre om si natura, puterii liberului arbitru dar si unui gand reconfortant, acela al apartenentei catre un univers infinit. Albumul contine 5 piese, fiecare reprezentand un element din natura, avand o directie mai mult sau mai putin clara prin titlul pe care il poarta dar si prin sonoritatea ei.
b Portrait for a Reflectionb este al doilea album al trupei FJORD dar, spre deosebire de b On Icy Shoresb , albumul a fost gandit de la inceput ca fiind instrumental, imbinand printre altele, diverse elemente de post-rock, post-metal si progressive.

Formatia ASEMIC a fost infiintata la Bucuresti, in luna octombrie a anului 2013. Muzica formatiei este rezultatul backgroundului muzical al membrilor ce au activat in diferite formatii de metal pana la momentul infiintarii noii trupe, si al dorintei de exprimare muzicala fara ajutorul unei voci.
Stilul abordat este Instrumental Progressive Metal, cu influente de Jazz, Fusion si Djent.
ASEMIC inseamna Vlad Datcu – chitara, Liviu Maxim b tobe, Alexei Nichiforof b chitara bas si Tudor Scanteie – chitara.
Asemic a lansat in toamna anului 2015 primul material discografic, intitulat b Luminescentityb album care contine 8 piese si care poate fi ascultat pe www.asemic-official.bandcamp.com

FLESH RODEO este o formatie de alternative metal din Bucuresti. Bazele trupei au fost puse inca din anul 2008, insa actualul line-up a inceput sa prinda contur de abia spre finalul anului 2010, prima aparitie live avand loc in martie 2011. Pana in prezent, formatia a susE#inut peste 70 de concerte alaturi de nume precum Alternativ Quartet, Luna Amara, Breathelast, White Walls, Coma, Karma To Burn, Implant Pentru Refuz, Point Blank sau Smallman, aparand si C.n cadrul festivalurilor B’estfest Ei Rockstadt Extreme Fest. In octombrie 2013, Flesh Rodeo a lansat primul album de studio, „Tellurium-128”, care contine 8 piese inregistrate si mixate de Marius Costache la Next Dog Studio. In vara lui 2015 au participat la Zilele Prieteniei Bergenbier, in trei orase: Brasov, Constanta si Craiova. La finele lui 2015, FLESH RODEO au lansat cel de-al doilea material discografic b EP-ul b End of Greatnessb . In prezent, trupa lucreaza la urmatorul album de studio, care va fi intitulat b Things Will Never Get Betterb.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say shops partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), Hard Rock Cafe, dar si la Clubul Quantic, Club Vintage si Deko pub precum si in ziua concertului la intrare.