Evenimente : Concerte

Days of Confusion

Days of Confusion lansează LP-ul Yin&Out, miercuri, 1 martie 2017, de la ora 19:30, la Control Club.

Pe 1 Martie 2017, Days of Confusion lansează Yin&Out, primul LP al formatiei în Club Control, București. În deschidere vor concerta Gray Matters.

Albumul va fi prezentat sub forma unui pack ce cuprinde CD-ul LP-ului și, în premiera, un board game tematic care îi are ca protagoniști pe membrii formației. Artwork-ul noului album precum și al board game-ului a fost realizat în colaborare cu doi artiști plastici contemporani, Matei Șerban Sandu și Dragoș Stroe.

Totodata lansarea albumului Yin&Out al celor de la Days of Confusion va fi susținută de o serie de evenimente deosebite, menite să introducă publicul în universul formației și, implicit, al noului album conceptual Yin&Out.
Yin&Out se va lansa sub egida Universal Music România.
Prețul biletelor este de 20 de lei și se pot achiziționa din rețeaua IaBilet.ro sau de la intrare, în ziua evenimentului.

Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionVEVO

https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV

https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.