Evenimente : Concerte

David Gilmour – Live At Pompeii

Concert David Gilmour – Live At Pompeii, miercuri, 13 septembrie 2017, de la ora 20:00, la Happy Cinema Bucuresti.

La 45 de ani dupa ce David Gilmour a filmat ‘Live At Pompeii’ in legendarul Amfiteatru Roman, s-a intors pentru doua show-uri spectaculoase, parte a turneului sau de promovare a albumului ‘Rattle That Lock’.

Spectacolele au fost primele concerte rock pentru public din Amfiteatrul Roman si pentru doar doua nopti, cei 2.600 de participanti au stat exact acolo unde gladiatorii ar fi luptat in secolul I d.Hr.

‘David Gilmour Live At Pompeii’ este un spectacol audio-vizual cu lasere, efecte pirotehnice si un ecran circular imens pe care filmele special create vin sa completeze melodiile selectionate. Mai presus de toate insa este muzica stralucitoare si uimitoare a unei trupe cu adevarat talentata. Spectacolul include melodii din intreaga cariera a lui David, dar si multe piese clasice din repertoriul Pink Floyd, printre care si One Of These Days, singura melodie care a fost interpretata si la show-ul trupei din 1971.

Cele doua concerte cuprind si o interpretare speciala a ‘Great Gig in the Sky’ de pe albumul ‘The Dark Side of the Moon’, pe care David rareori o interpreteaza ca artist solo. ‘David Gilmour Live At Pompeii’ prezinta momentele de glorie din ambele concerte, regia fiind semnata de Gavin Elder.

‘David Gilmour Live At Pompei’ prezinta un muzician in apogeul jocului sau artistic, care impreuna cu formatia sa de clasa mondiala, creeaza un material incredibil intr-un decor unic si cu o ocazie foarte speciala.

Lista de melodii include hit-uri de pe albumele solo recente: Rattle That Lock si On An Island, precum si alte solo-uri si piese Pink Floyd clasice, inclusiv Wish You Were Here si Comfortably Numb.

Biletele costa 35 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.