Evenimente : Concerte

Concertul de tangouri mexicane Entretango

CONCERTUL DE TANGOURI MEXICANE ENTRETANGO
Susţinut de Quintet EntreTango din Mexic
Entretango Quintet este un ansamblu creat în 2003 de muzicieni cu un solid background academic şi cariere consolidate, recunoscuţi pe plan naţional şi internaţional, care au participat până acum la numeroase festivaluri. Au concertat la National Arts Center Blas Galindo Auditorium, Palacio de Bellas Artes Hall, Carlos Chavez and M. Covarrubias University Cultural Center în Mexico city, Melchor Ocampo Theatre în Morelia, City Theatre din Puebla, la Mihail Glinka Conservatory din Novosibirsk, Rusia şi Granit Theatre din Belfort, Franţa, printre altele. Au susţinut mai multe concerte pentru televiziunea şi radioul mexicane.

În martie 2011, Entretango a câştigat locul I la Concursul Internaţional Libertango de la Barnaul, Rusia. Au dat o serie de concerte în oraşele Tomsk, Kemerovo şi
Novosibirsk, ca parte a Festivalului Internaţional Astor Piazzolla, ediţia a VII-a.

În prezent Entretango Quintet se dedică revalorificării vechiului tango mexican şi împleteşte tango-ul cu unul dintre genurile muzicale de marcă ale Mexicului: bolero. În 2012 au concertat la Theatre of the National Arts Center din Mexico City, cu ocazia lansării primului lor album: Chau Paris dedicat memoriei lui Astor Piazzolla.

Concertul de la Teatrul Odeon marchează debutul unui turneu european, care va continua în oraşele Anvers (Belgia), Haga (Olanda) şi Bruxelles (Belgia).

Durata concertului: 1 h 30 min
Preţ bilete: 26,50 lei şi 12,72 lei