Evenimente : Concerte

Changing Skins

Changing Skins lansează albumul „Coming of Age”, vineri, 24 noiembrie 2017, de la ora 20:00, la Clubul Taranului.

Alt-rockerii de la CHANGING SKINS celebrează finalizarea celui de-al doilea material discografic full-length din cariera trupei. „Coming of Age” cuprinde 10 piese și aduce o gamă dinamică mai largă, mergând de la compoziții energice și ritmuri molipsitoare („Corporate Life”, „Full of Dirt”), până la piese down-tempo („Come Undone”, „Sober”).

Live, sound-ul trupei a devenit mai rock, datorita mixului provocator de instrumente live si sunete programate, precum și recentei cooptări a bateristului Dorian Cazacu (ex ab4, The Mono Jacks).

Turneul de lansare a albumului „Coming of Age” cuprinde concertul de vineri, 24 noiembrie, la Clubul Țăranului din București (Str. Monetariei, nr. 3, sector 1), precum și alte câteva date care vor fi anunțate în curând.

Formatia Ancore (@ancoreband) sunt invitati speciali in cadrul acestui eveniment.

Lansat sub egida A&A Records, discul „Coming of Age” cuprinde 10 piese originale şi vine cu o prezentare grafică de excepţie.

„Cu acest material, Changing Skins scrie cu note muzicale un manifest care arată că scena alternativă mai are nevoie și de puțină vână. „Coming of Age” îi va face până și pe sceptici să pocnească din degete, într-un veritabil moment ”Evrika!”, acompaniat de ritmurile variate și de refrenele memorabile.” (Alexandra Furnea, Maximum Rock).

Tracklist „Coming of Age”:
01. Coming of Age
02. All I Need
03. Full of Dirt
04. Mr. Lovejoy
05. Restart/Reboot
06. Lost Control
07. Come Undone
08. Corporate Life
09. Uptown
10. Sober

Changing Skins:
Horatiu Ghibu – voice;
Stefan Mustata – guitar;
Adrian Cotoara – bass;
Dorian Cazacu – drums.

Biletele se vor achizitiona, in ziua concertului, de la intrarea in locatia evenimentului (str. Monetăriei, nr. 3, sector 1).