Evenimente : Concerte

Carla’s Dreams

Concert Carla’s Dreams, sambata, 10 decembrie 2016, de la ora 22:00, in Quantic Pub.

La cererea publicului CARLA’S Dreams revin la Bucuresti in cea mai noua locatie de evenimente, Quantic , o locatie cu o capacitate mare aflta in Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club – acces facil din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat si deschis pentru evenimente ! Concertul LIVE alaturi de band are loc sambata, pe 10 decembrie de la ora 22:00 iar o serie de trupe invitate vor fi anuntate in curand ! Primele bilete au pret special si se gasesc pe iabilet.ro

Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obisnuit sa fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu esti Carla’s Dreams !

Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care i-a obisnuit cu piesele sale sincere si uneori prea directe. A devenit cunoscut datorita colaborarii cu INNA pe piesa “P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil in Romania, precum si a featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”. Anul 2015 este plin de reusite pentru cei de la Carla’s Dreams. Single-ul “Cum ne noi”, compus de Carla’s Dreams si interpretat in colaborare cu Delia a stat saptamani intregi pe locul 1 in topul radio si TV din Romania. Piesa “Da, mama”, piesa compusa tot de Carla’s Dreams in interpretarea Deliei a cucerit publicul din Romania si a fost virala in mediul online. Cele doua video-uri au pe YouTube zeci de milioane de vizualizari. Carla’s Dreams au lansat single-ul ‘Te rog’, piesa care a obtinut 1 milion de vizualizari in doar o saptamana de la lansare iar recent “Sub pielea mea”, un succes instant alaturi de Acele sau Imperfect.

Biletele pentru showul Carla’s Dreams se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara).
Primele 200 de bilete Acces General costa doar 50 de lei. Dupa epuizarea acestora in presale, biletele costa 55 de lei. La intrare, in ziua concertului biletele vor costa 60 de lei.
De asemenea, gasiti in vanzare si un numar limitat de 200 de bilete Golden Circle, fara loc in fata scenei la pretul unic de 70 de lei!

Quantic se află în parcul Grozavesti pe Intrarea Grozavesti, in Bucuresti. Acces facil de pe Pasajul Basarab cu masina sau cu metroul la statiile de metrou Grozavesti sau Politehnica.