Evenimente : Concerte

BluesCore Band

Concert BluesCore Band w. HANNO HOFER, LIVIU POP & RAUL KUSAK, duminica, 11 septembrie 2016, de la ora 20:30, la Clubul Taranului.

HANNO HOFER-voc/gh, LIVIU POP-drums, RAUL KUSAK-Hammond Organ.
Un proiect de blues initiat de bateristul american de origine romana, stabilit in Statele Unite, Liviu Pop.

Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte, care propune o incursiune muzicala in cele mai importante perioade si locuri in care s-a nascut si a evoluat Blues-ul american, cu un pronuntat accent pe improvizatie si imprevizibil.

Experienta acumulata in Statele Unite de catre LIVIU POP, performand cu artisti precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Roomful of Blues si multi altii, ”justifica” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Chitaristul si vocalistul acestui trio este HANNO HÖFER, component al cunoscutului grup Nightlosers alaturi de care reprezinta Romania in cele mai indepartate colturi ale lumii. Naturaletea interpretarii face ca acest muzician sa fie cu totul special.

Unicitatea sound-ului BluesCore vine din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument aparte.
Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reuseste sa stapaneasca acest complex instrument, fac ca acest trio sa fie deosebit.

Intrarea = 35 lei.

Strada Monetariei, nr. 3
Rezervari: 021 310 8048