Evenimente : Concerte

Blitzer & Secret Society @ Club Fabrica

Club fabrica te invita la concert!
30 Aprilie / ora 20:00 / 10 ron

Participa trupele:

Blitzer

Blitzer este o trupa românească de hard rock formată în Bucureşti, în vara anului 2014. Trupa este formată din Sebastian Bolocan Simonis (voce), Carol Dima (chitara lead), Andrei Namian (chitară ritm), Alex Genescu (chitară bas, backing vocals) şi Horia Nicoară (tobe, backing vocals).
Grupul s-a format ca urmare a colaborării celor doi chitarişti, Carol şi Andrei, cei doi cunoscându-se din anul 2013. În câteva luni, aceştia au dezvoltat câteva compoziţii proprii şi au început căutările pentru alţi membri cu care sa pornească un proiect, şi anume formarea unei trupe hard rock. După o serie de audiţii pentru basist, Alex li s-a alăturat, potrivindu-se perfect stilului abordat. În urma colaborării cu mai mulţi toboşari, Alex l-a prezentat colegilor pe Horia, un coleg de liceu, despre care a aflat întâmplător că ştie să cânte la tobe, acesta fiind exact ce căutau.
Formarea trupei s-a concretizat în momentul în care Carol a fost contactat de către Sebastian, acesta propunându-i să pornească împreună un proiect nou. Cei patru instrumentişti au fost impresionaţi de vocea lui dură şi personalitatea lui puternică şi plină de energie.şi în acelaşi timp au fost încântaţi de începerea unei colaborări. Acesta a fost momentul în care Blitzer a luat naştere, cei cinci membri începând să compună, fiind ajutaţi de chimia existentă între ei încă de la început., punând laolată ideile şi stilul fiecăruia.
Timp de câteva luni, membrii trupei au elaborat compoziţii propii, lucrând permanent la dezvoltarea şi perfecţionarea lor. Temele principale abordate sunt adrenalina, viteza, răzvrătirea împotriva sistemului, femeile frumoase, dar şi despre probleme intrinseci ale oamenilor. Prima piesă compusă a fost Right to the limit, fiind urmată la scurt timp de altele, precum Love or war, Between worlds, Baby doll, Not For Sale, Surreal, Dark road si altele.
Cei cinci au decis să aleagă un nume pentru trupă, cât mai potrivit pentru a descrie muzica. E energică, tăioasă, rapidă, dinamică, plină de adrenalină, fulgerătoare…Blitzer întruneşte toate aceste atribute într-un cuvânt.
https://www.facebook.com/pages/Blitzer/1534707076803514

Secret Society

Anul 2014 a reprezentat un adevărat succes pentru formația “Secret Society” care, pe lânga numeroasele concerte susținute în cluburi bucureștene, a lansat primul material discografic intitulat "So It Begins”. Trupa a fost înființată în primăvara anului 2010 și s-a remarcat de la început printr-un amestec inedit de stiluri. În compozitiile Secret Society se regăsesc influențe din arta unor legende rock ca Deep Purple, Pink Floyd, Eagels, Bon Jovi și Guns N’ Roses, potențate de originalitatea formației care iese în evidență prin melodicitatea aparte a pieselor.

Componența Secret Society:
Andrei Manea – voce/chitara
Vlad Mureșan – chitara
Cătă Ungureanu – bas
Victor "Rammy" Vrabete – tobe
Romeo Cividino – clape
https://www.facebook.com/SecretSocietyRo?fref=ts

30 Aprilie / Club Fabrica
ora 20:00/ 10 ron support pt artisti.