Evenimente : Concerte

Balkan Karavan

Balkan Karavan – concert live, vineri, 6 mai 2016, de la ora 20:00, la Ceainaria ARTea.

Ioana Ernea (voce)
Filip Dascălu (chitară)
Pavel Zurka (contrabas)
Raubel Torres Gonzalez (percutie)

La fel de diverse ca şi direcţiile din care vin piesele pe care le-au inclus în programul lor de muzică balcanică şi ritmurile pe care le reinterpretează, cam aşa sunt şi direcţiile din care vin şi cei patru artişti:
Ioana, e actriţă, şi asumă povestea fiecărui cântec, devine a ei şi o retrăieşte de fiecare dată, alături de public, asa cum ştiu toţi cei care au văzut-o cântând (şi la noi) mai ales muzică sud-americană, în formula Habanegra. Filip cântă la chitară din copilărie, diverse stiluri, în diverse trupe şi le mai si compune pentru propria trupă, Cats On the Roof. Pavel cântă la contrabas muzică clasică în Orchestra Radio si cea a Operei Române + jazz manouche în proiectul Hot Club de Bucharest . De asemenea are un simt al folclorului născut şi crescut în Banatul Sârbesc. Cât despre partea de percuţie e de ajuns să spunem că Raubel e originar din Cuba..

Pentru acest proiect, ei au cules piese tradiţionale din Rusia, Macedonia, Kosovo, Bosnia, Serbia, Albania, Turcia, dar şi Romania, pentru a ne purta cu ei în vârtejul nomad
al pătimaşului sufletul balcanic, al poeziei şi poveştii lui.

Rezervari: 0773 303 113
Suport artistic: 25 lei.