Evenimente : Concerte

ARTmania Classics prezinta Hauschka – reprogramat

Eveniment reprogramat.

ARTmania Classics prezinta Hauschka, in premiera, joi, 15 decembrie 2016, la Sala Radio.

ARTmania Classics prezinta Hauschka in premiera la Bucuresti, joi, 15 decembrie 2016, la Sala Radio. Un eveniment dedicat audiofililor muzicii clasice contemporane si ascultatorilor curiosi sa experimenteze neconventionalul artistic al zilelor noastre. Hauschka are un portofoliu impresionant cu peste zece materiale complexe de studio, editii speciale de vinyl-uri, concerte in locuri neconventionale si un grup de fani dedicati din cercurile de auditii Fluxus, John Cage, Arvo Part, Philip Corner, Max Richter sau Sylvain Chauveau.

De reascultat inainte de concert: “The Prepared Piano” din 2005 pentru cuprinderea esentei Hauschka, Salon des Amateurs din 2011 pentru experimentari ritmice techno dezvoltate la pian si cele mai noi doua materiale de studio Abandoned City si A NDO C Y din 2014 si 2015 pentru prezentul universului Hauschka si pentru dezvoltarea unui orizont de asteptare perfect compatibil cu evenimentul de la sfarsitul anului.

Hauschka este unul dintre cei mai cunoscuti sustinatori ai pianului modificat – al carui sunet este alterat prin inserarea unor obiecte intre sau pe corzile, ciocanelele si amortizoarele pianului. Sunetul specific lui a fost dintotdeauna atat instinctiv, cat si alimentat de o dragoste puternica pentru ritm. Un artist care cunoaste pianul in totalitate si nu se teme sa il abordeze cu sensibilitate si dinamism, fiind capabil sa imbratiseze o gama larga de influente.

Biletele au preturi ce variaza intre 70 si 130 de lei, in functie de pozitionarea locurilor in Sala Radio din Bucuresti si sunt distribuite in retelele partenerilor Eventim, MyTicket, Kompostor si pe ARTmania.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.