Evenimente : Concerte

October Moods – Concert Alma Nicole

October Moods – Concert Alma Nicole, duminica, 23 octombrie 2016, de la ora 19:30, la Ceainaria ARTea.

Alma-Nicole este absolventă UNATC – Actorie şi UNMB, secţia Chitară. Cântă pe scenă de la vârsta de 7 ani şi a participat la numeroase concursuri de interpretare vocală şi instrumentală, obţinând premii in România şi în străinătate: Germania, Spania, Austria, S.U.A.
Semifinalistă a primei ediţii „Românii au talent” ProTV şi câştigătoarea marelui premiu la emisiunea „8 intr-o barcă” TVR (reeditarea emisiunii ” Şcoala vedetelor”), a cântat în concerte alături de Paula Seling şi Mihai Trăistariu, fiind apreciată pentru timbrul cald şi inflexiunile vocale personale.
Compune propriile piese, muzică de film şi se acompaniază la chitară şi pian interpretând într-un stil aparte, piese din repertoriul de folk american, pop-rock şi jazz.
Având o bogată activitate artistică, de la cele mai intime locaţii şi până la scena Ateneului Român, Alma Nicole este o prezenţă specială, care creează pentru fiecare cântec pe care-l interpretează, o întreagă lume în care îi invită pe toţi cei care o ascultă să viseze.

Materiale cu Alma găsiți pe pagina oficială de artist:
https://www.facebook.com/Alma-Nicole-302658676736949/?fref=ts

Rezervari: 0773 303 113.
Suport artistic: 25 lei.