Evenimente : Concerte

ALEXANDRINA – „Flori de Spin” – concert de lansare

Asteptat de fani timp de aproape 5 ani, noul material discografic, „Flori de Spin” este un punct de cotitura in muzica Alexandrinei, fiind un album produs 100% de ea, compozitiilor si versurilor proprii adaugandu-li-se si orchestratia originala, updatata la sonoritatile contemporane. Pe langa cele patru single-uri aparute deja, „Orasul Umbre”, „Pijamale reci”,”Flori de spin” si „Spre sud” albumul contine atat piese mai vechi, cunoscute de public din concerte, precum Avionul de aur, Te simt, Cea mai frumoasa parte din lume cat si piese noi.

In concertul de lansare a albumului, alaturi de Alexandrina vor urca pe scena Petre Ionutescu, Gabriel Almasi, Alexei Turcan, Mihai Moldoveanu, Sergiu Catana si Muse Quartet. Partea vizuala a show-ului va fi asigurata de Cote.

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti & Humanitas şi online pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/alexandrina-bucuresti-sala-radio-356716/event.html), la clubul Control (Str. Constantin Mille nr.4) si pub-ul Shift (Str. General Eremia Grigorescu nr.17).
24FUN organizeaza un concurs unde se ofera 2 invitatii simple, puteti vedea detalii aici –
Facebook Event