Evenimente : Concerte

Akcent si invitatii

Akcent si invitatii, vineri, 20 mai 2016, de la ora 23:00, la Beraria H.

Adrian Sina, juratul din primul sezon X-Factor si liderul proiectului Akcent, vine vineri, 20 mai, la Beraria H.

Akcent aduce 15 hituri intr-o noapte la Beraria H!

Cunoscut publicului roman ca artistul care a avut cele mai multe piese in top 10 in Romania, Adrian Sina, juratul din primul sezon X-Factor si liderul proiectului Akcent, a pregatit un show exploziv cu trupa live pe care il va pune in scena la Beraria H din Bucuresti pe 20 mai.

Showul live Akcent cu band-ul include peste 15 hituri noi si vechi interpretate si orchestrate intr-o versiune ce transpune ascultatorul intr-o alta lume, o istorie muzicale a pieselor din ultimii 15 ani de la „Ti-am promis” sau „Buchet de trandafiri” pana la „Noi simtim la fel”, „Kamelia” sau „Ma dor ochii ma dor”. Fiecare dintre piesele ce se vor auzi pe scena Berariei H are peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube, o performanta unica pe piata romaneasca.

„E mai mult decat un show live, e o experienta pe care am pus-o deja in scena prin tara si ne-am dorit sa avem un spectacol special in Bucuresti! Asa cum spune si albumul meu nou: LOVE THE SHOW! Si as mai adauga „Enjoy the show!” – a declarat Adi Sina.

Showul de la Beraria H vine cu invitati-surpriza si duete cu voci feminine noi dar si cateva foarte cunoscute publicului roman si nu numai. Acestea vor fi anuntate in curand.

Dupa zeci de hituri marcate atat sub numele Akcent cat si sub titulatura proprie sau prin alti artisti, Adrian Sina pregateste o multime de schimbari pentru 2016. Cei 4 milioane de fani de pe Facebook vor auzi un nou sound si se vor bucura de multe show-uri live inedite.

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 23:00 cu spectacolul pe scenă.

Biletele în presale au preţ redus până pe 11 mai:
20 LEI – Cat. B (presale) – acces general cu loc la masă
30 LEI – Cat. A (presale) – în faţa scenei cu loc la masă

Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor. Rezervările se fac la:
– FORMULAR REZERVARE ONLINE
– 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
[email protected]