De Citit : Știri

Ultima barfa pe internet: Will Smith a murit intr-un accident de masina

| 24 noiembrie

Fabrica de zvonuri si povesti inventate in lumea celebritatilor a fost scapata de sub orice control in ultima vreme, iar ultimul zvon nu face exceptie: Will Smith a decedat in urma unui accident de masina. Nu este adevarat!
Potrivit acestei barfe, Will Smith “isi conducea Porsche-ul prin Hollywood Hills in aceasta dimineata, cand a pierdut controlul masinii”. De asemenea, “medicii au ajuns la locul accidentului in cateva minute, insa nu au reusit sa-l salveze pe Smith”.
Aceste zvonuri sunt complet neadevarate, iar Will Smith le priveste deocamdata cu amuzament.
Cu toate acestea, stirea a prins atat de “bine”, incat unii fani i-au dedicat materiale video speciale…

La inceputul acestui weekend, circula un alt zvon, potrivit caruia starul din New Moon – Robert Pattinson, a fost ucis. Cu toate acestea, si el este in viata si o duce chiar foarte bine!
Aceste stiri neadevarate imi amintesc de un alt zvon, dar romanesc de aceasta data. Anul trecut, internetul l-a omorat pe Vadim Tudor, tot intr-un accident de masina. El isi conducea masina si, in incercarea de a depasi un camion cu porci, condus de catre un barbat de nationalitate ungureasca, a produs un accident in urma caruia a decedat. Trebuie sa recunoastem ca romanii sunt putin mai amuzanti!
Sursa: blippitt.com, filmyfair.com, allvoices.com.