De Citit : Știri

Trupa Holograf a pregatit 120 de mii de wati pentru Sala Polivalenta

| 30 martie

Trupa Holograf revine in prim planul scenei muzicale cu un nou material discografic si un concert de proportii. Pentru megaconcertul ce poarta numele albumului, “Primavara incepe cu tine”, care va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti in ultima zi a lunii martie, trupa Holograf a pregatit o instalatie de sunet cu o putere de 120 de mii de wati. Dupa o saptamana de pregatiri, in care vor fi puse in pagina programarea luminilor si a sunetului, o echipa de 40 de tehnicieni vor deplasa 40 de tone de echipament, cu ajutorul caruia vor ridica o scena deservita de 20 de motoare electrice, 100 de reflectoare cu capete mobile, pentru functionarea carora vor intinde 8 km de cabluri.
Ceea ce urmeaza a fi o desfasurare extraordinara de forte resprezinta concertul de lansare si promovare al celui de-al 15-lea album semnat Holograf, un “Best of” cu cele mai frumoase balade din intrega cariera a trupei. Materialul este un album de colectie ce contine, pe langa piese precum “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Vine o zi”, “ Fara ea” sau “N-am iubit pe nimeni”, si “Primavara incepe cu tine”, o piesa nou nouta, melodie ce da si titulul albumului.
Concertul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti pe 31 martie, cu incepere de la ora 20:00. Biletele pot fi achizitionate de la Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, dar si de pe site-urile ticketpoint.ro, bilete.ro.