De Citit : Știri

„Toy Story” – cea mai buna animatie din toate timpurile

| 19 octombrie

Jucariile cu personalitate din Toy Story nu au pus umarul la treaba degeaba! Efortul lor a fost incununat cu titlul de Cel mai bun film de animatie din toate timpurile, obtinut in urma voturilor realizate de fanii din lumea intreaga.
Aceasta animatie marca Disney a calcat in picioare filmele Shrek si The Lion King, care au ocupat pozitiile cu numarul 2 si respectiv 3 in acest top – efectuat in urma unui sondaj de opinie la care au participat in jur de 4 mii de iubitori ai filmului.
Locul 4 a fost ocupat de aventura subacvatica Finding Nemo, iar Ice Age a trebuit sa se multumeasca doar cu locul 5.
“Toy Story a impresionat atat generatiile tinere cat si pe cele mai in varsta si va fi un film vizionat multa vreme de acum inainte.” a declarat un purtator de cuvant al onepollcashback.
Toy Story 3 va fi lansat pe 18 iunie 2010, iar primele doua filme din serie vor fi relansate in format 3D, potrivit reprezentantului casei de productie Pixar, John Lassater. Primul trailer oficial al filmului AICI!
Toy Story 3 urmareste ultimele aventuri ale jucariilor dupa ce sunt abandonate intr-o cresa. Andy se pregateste sa plece la facultate si isi pune jucariile intr-o cutie. El decide sa-l ia pe Woody (Tom Hanks) cu el, renuntand la celelalte, inclusiv Buzz (Tim Allen). Andy e distras de sora lui si uita din greseala cutia cu jucarii langa cele de gunoi, asa ca mama lui se pregateste sa le arunce intr-o ghena. Jucariile ajung in mainile unor prescolari sadici.
Noul personaj negativ al filmului va fi Lotso, un urs foarte “dulce”, de culoarea roz (foto 2), care le va da de furca lui Woody si Buzz Lightyear.
Din distributia vocala a filmului fac parte Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Wallace Shawn, Estelle Harris, John Ratzenberger, Ned Beatty, Jodi Benson si Michael Keaton, care isi va imprumuta vocea lui Ken (foto 3), sotul papusii Barbie.
Primele doua filme din seria Toy Story au obtinut, impreuna, incasari de circa 846 de milioane de dolari pe plan mondial.
Sursa: LoveFilm, Empire, aceshowbiz.com, femalefirst.co.uk.