De Citit : Știri

The Pussycat Dolls sunt pe primul loc in topuri

| 24 februarie

"I Hate This Part" ocupa locul intai in aceasta saptamana in topul national Nielsen Airplay Chart. Dupa 16 saptamani petrecute in top, cel mai nou single de pe noul album semnat The Pussycat Dolls a ajuns pe primul loc! "Doll Domination", cel de-al doilea album de studio al trupei a obtinut deja Discul de Aur in Romania.
Primul single al albumului a fost "When I Grow Up”, o melodie dance-pop. Cantecul a debutat pe locul 76 in Billboard Hot 100, pentru ca trei saptamani mai tarziu sa ajunga in top 10, atingand pozitia cu numarul 9, devenind a patra intrare in top 10 a grupului. In ciuda acestei ascensiuni rapide, cantecul a coborat din top 10 in saptamana urmatoare.
Pussycat Dolls este un grup muzical american, format initial din sase fete. Grupul era cunoscut ca unul de dans si striptease. Casa de discuri Interscope Records a refacut grupul, singura fata ramasa din vechea formula fiind Carmit Bachar. Dupa refacere, grupul a ajuns sa fie format din Nicole Scherzinger, Melody Thornton, Jessica Sutta, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt si Carmit Bachar.