De Citit : Știri

The Black Eyed Peas lanseaza un nou album

| 20 februarie

Dupa o pauza de patru ani, formatia The Black Eyed Peas, castigatoare a trei premii Grammy, prezinta "The E.N.D.". Cel de-al cincilea album de studio al trupei va fi lansat pe data de 9 iunie, iar "Boom Boom Pow" este primul single de pe noul material.

"Am vrut sa scoatem un album care sa ii faca pe oameni sa danseze", a declarat will.i.am.. Pentru a promova noul material, cei de la The Black Eyed Peas vor porni in aceasta vara intr-un turneu mondial.

"The E.N.D." este primul album lansat dupa "Monkey Business" (mai 2005). Acesta s-a vandut in peste 9 milioane de exemplare si a castigat doua premii Grammy (Best Rap Performance By a Duo or Group si Best Pop Performance by a Duo or Group) si premiul MTV VMA pentru Best Hip-Hop Video in 2006.

In cei trei ani de pauza, solista trupei, Fergie, a scos un album solo de mare succes, "The Dutchess" inregistrand vanzari de peste 6 milioane de exemplare. In acelasi timp, Will.i.am. si-a lansat albumul "Songs About Girls" la care a colaborat cu Cheryl Cole de la Girls Aloud, Snoop Dogg, Busta Rhymes sau Ludacris. Will a fost implicat activ si in campania prezidentiala a lui Barack Obama. Liderul trupei a contribuit si la coloana sonora a filmului "Madagascar: Escape 2 Africa", acesta imprumutandu-i vocea personajului Moto Moto.

Trei dintre membrii formatiei vor fi implicati in proiecte cinematografice: Fergie va juca in "Nine", will.i.am a fost invitat sa joace in "X-men Origins: Wolverine", iar Taboo va face parte din distributia filmului "Streetfighter".