De Citit : Știri

Si tu poti avea costumatia sexy, purtata de Megan Fox in “Transformers”

| 25 septembrie

Pantalonii sexy, costumele de motociclist din piele si tricourile stranse pe piept – pe care Megan Fox le-a purtat in continuarea filmului Transformers, vor fi scoase la licitatie, ca parte a unui eveniment in care vor fi vandute mai multe articole si costume folosite in filme.
Mai mult de 100 de articole din Transformers: Revenge of the Fallen vor fi date la cea de-a treia bataie a ciocanului – in cadreul licitatiei care va avea loc pe 9 octombrie, in California.
Pe langa hainele lui Megan Fox, principalele atractii sunt robotul si masina – un Camaro, din Bumblebee. Suma la care va fi vandut robotul, care are aproximativ 6 metri, este estimata la 40 de mii de lire sterline.
Pantalonii scurti ai lui Megan, tricourile si costumul de motociclist se vor vinde, potrivit aproximatiei, pentru o suma cuprinsa intre 2 mii si 3 mii de lire sterline fiecare.
La aceeasi licitatie va fi vanduta si manusa alba a lui Michael Jackson, pe care a purtat-o in tunerul de promovare Victory Tour.
Potrivit unui sondaj realizat de revista The Heat, Megan Fox s-a clasat pe primul loc in topul celor mai invidiate corpuri de vedete din lume, alaturi de Cheryl Cole, Kelly Brook, Beyonce Knowles si Angelina Jolie.
Sursa: LoveFilm, Contactmusic.com, The Heat.