De Citit : Știri

Sfantul Valentin si Dragobetele la Baneasa Shopping City

| 11 februarie

Baneasa Shopping City celebreaza iubirea de pe 12 pana pe 22 februarie de Sfantul Valentin si Dragobete. Astfel mall-ul nu alege doar una, ci ambele sarbatori dedicate indragostitilor. Cei amorezati vor putea trai clipe de neuitat in ambianta centrului comercial pregatit cu cel mai mare decor specific acestor sarbatori intr-o atmosfera romantica cu flori, baloane si muzica live, in acorduri de vioara, violoncel, flaut, clarinet, acordeon si chitara.

Zonele Town Square si Food & Fun City se vor transforma intr-un imens restaurant, cu sute de mese, in care indragostitii vor regasi simbolurile iubirii. Si pentru ca dragostea este binecuvantata, fiind la moda in luna februarie, magazinele s-au pregatit cu oferte speciale pentru a-i intampina pe cei ce se iubesc. TOSCA BLU, NEXT, CAVALIERE sunt cateva din magazinele care ofera discounturi de pana la 60% la produse selectionate; De asemenea, vor fi oferte si bonusuri in perioada 12-22 februarie.

Pentru a simti din plin efervescenta acestor sarbatori, vizitatorii Baneasa Shopping City si Feeria vor putea castiga sute de premii instant, masti venetiene si o excursie pentru doua persoane la Venetia, oferita de 4U TRAVEL. Toti cei care fac cumparaturi in valoare de minim 100 RON pot participa la aceasta tombola, pana pe 8 martie.
Baneasa Shopping City este cel mai mare centru comercial din Bucuresti, un oras al modei, al gastronomiei si al divertismentului. Centrul comercial are o suprafata inchiriabila de 85.000 mp, iar aproximativ 50% din suprafata sa este ocupata de branduri de fashion care au ales Baneasa Shopping City ca poarta de intrare in Romania.