De Citit : Știri

Senzatii vulcanice la Casa Fluturilor

| 24 aprilie

Metoda gatitului pe roca vulcanica incinsa este veche, datand de pe vremea egiptenilor antici si a vikingilor.
Adaptata vremurilor noastre, aceasta metoda de a pregati mancarea este pe cat de sanatoasa, pe atat de practica, rapida si gustoasa , transformand gatitul pe roca vulcanica incinsa intr-o adevarata experienta unica.
Temperatura inalta pe care o are roca vulcanica atunci cand este incinsa, gata de gatit pe ea (350 grade), prepara mancarea repede si ajuta ca aceasta sa isi pastreze sucurile naturale si nutrientii, obtinand astfel de la preparate intreaga lor savoare (carne, legume). Astfel, gustati o mancare complet naturala si gustoasa, incomparabila cu cea obtinuta prin metodele traditionale de gatit.
DE CE ROCA VULCANICA INCINSA?
timp scurt de preparare (4 – 8 minute)
cel mai sanatos mod de a manca fara dioxid de carbon (fumul de la gratar)
preparatele isi pastreaza proprietatile nutritionale, fara grasimi
confera o savoare incomparabila
gatitul este foarte simplu de realizat
mancati exact cum va doriti, dvs. hotarati cum arata mancarea dvs.
Va asteptam cu drag sa petreceti timpul alaturi de noi vizitandu-ne zilnic sau cu ocazia unor evenimente importante din viata dumneavostra la unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti.

Placerea si satisfactia pe care o veti resimti gatindu-va singur un steak pe roca vulcanica sunt de neegalat, si cu siguranta vor fi niste momente memorabile in viata dvs.
Ne gasiti aici: Bulevardul Dacia, nr. 139.

Informatii si rezervari: 0737.22.55.44

Detalii la www.casa-fluturilor.com sau pe https://www.facebook.com/casafluturilor