De Citit : Știri

Se lanseaza The Comedy Club

| 12 noiembrie

"Dupa niste ani de zile in care am stat in puf la Cafe Deko, noi, componentii viitoarei foste Trupe Deko, am luat viata in piept si ne-am deschis un club de stand up comedy care va fi The Comedy Club. Se numeste Club 99 – The Comedy Club si se afla in Piata Spania, pe Bulevardul Dacia la numarul 99, de unde si explozia de creativitate din nume", scrie Teo de la Trupa Deko.
Clubul este de gandit de la inceput ca un club de stand up comedy, capacitatea fiind de 160 de locuri intr-un decor cald si intr-o atmosfera intima ca o mana pe picior la a doua intalnire.
Lansarea este joi, pe 12 noiembrie, si primele showuri de stand up cu noi trei vor fi vineri, 13, de la 20.00 si de la 23.00, si apoi sambata, 14, tot de la 20.00 si tot de la 23.00.
Marti, pe 17, avem seara de open mic, adica seara amatorilor unde oricine poate sa urce si sa glumeste.
Miercurea, deci pe 18, avem “Zis si Facut!”, show-ul de improvizatie facut pe loc de noi trei impreuna cu Suzi si Micutu’.
Programul se repeta in fiecare saptmana, iar joi si duminica sunt zilele rezervate altor performeri de stand up comedy din Bucuresti si din tara.
Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0733 500 301.
Pentru lansarea din 12 noiembrie am pus la cale un fel de showcase, adica am invitat pe toata lumea care face stand up comedy in Bucuresti la nivel cat de cat profesional si care nu avea oameni de distrat prin alte orase la momentul acela. Asta inseamna ca vor urca pe scena, pe langa noi trei, urmatorii performeri de stand up: Micutu’, Catalin Iliescu, Natanticu, Aristocratii de Toma, Sergiu si Radu, precum si Bordea.
Trupa Deko a aparut acum 6 ani si a trecut prin numeroase schimbari de componenta pana a ajuns la configuratia din prezent: Vio, Costel si Teo. Adunand pana acum 6.750.000 de viewuri doar la clipurile postate oficial pe canalul propriu de Youtube, dupa cateva sute care tind deja la o mie de spectacole live, dupa numeroase aparitii TV in cadrul unor emisiuni ca Nasul, Duminica in Familie, Observator, Total Request Live si, de ce nu, O sueta cu Bahmu, noi, baietii, adica Vio, Costel si Teo, suntem din nou la inceput de drum.