De Citit : Știri

Scoala incepe cu „Hannah Montana” si „Camp Rock”

| 03 august

Din 19 septembrie, Disney Channel Romania va inlocui postul pentru copii Jetix.
Noul post pentru copii Disney Channel Romania va debuta in toamna cu serialul de televiziune Hannah Montana, anunta reprezentantii companiei Walt Disney, citati de NewsIn.

Cu un un public-tinta cu varste cuprinse intre 2-5 ani, respectiv 6-14 ani, noul canal tv va difuza nu doar seriale pentru copii si desene animate, dar si filme productie originala, precum Camp Rock si High School Musical. Primul urmareste parcursul unei adolescente talentate care se angajeaza ca bucatar intr-o tabara de rock, iar al doilea film se vrea un soi de Romeo si Julieta de liceu.
In grila de programe va mai fi inclusa o serie de emisiuni distractive si educative pentru prescolari (Playhouse Disney). Emisiunile vor fi dublate in limba romana.
Difuzat deja de Jetix si TVR1, serialul Hannah Montana spune povestea unei adolescente care in timpul zilei duce o viata comuna de elev, iar noaptea se transforma intr-o cantareata rock de succes. Atat serialul, cat si filmele de lung-metraj din franciza omonima s-au bucurat de un succes enorm printre adolescenti. Coloanele sonore interpretate in mare parte de protagonista Miley Cyrus s-au bucurat de ecouri la fel de favorabile.
Urmareste aici trailerul filmului Camp Rock.
sursa: NewsIn.