De Citit : Știri

Santana vrea sa cante peste 2 ore in cadrul B’ESTFEST 2009

| 09 iunie

Legendarul chitarist Carlos Santana a cerut extinderea concertului pe care il va sustine in cadrul B’ESTFEST 2009 la peste doua ore, justificand ca pe data de 4 iulie va fi pentru prima oara in Romania dupa mai bine de patru decenii de cariera.
“Santana a insistat sa modificam programul astfel incat sa aiba la dispozitie peste doua ore pentru intregul sau show, pregatit special pentru Romania! Este prima oara cand primim o astfel de cerere, iar surpriza este cu atat mai mare cu cat vine din partea unui artist de talia lui Carlos Santana”, a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.
Dupa Santana, care va fi cap de afis al zilei de 4 iulie din cadrul B’ESTFEST 2009, vor mai canta The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers si The MOOoD.
Intre multiplele aparitii live din Las Vegas, in cadrul proiectului Supernatural Santana: A Trip Through the Hits, celebrul Carlos Santana va porni vara aceasta si intr-un turneu european, ce va cuprinde 15 spectacole. Turneul va debuta chiar la Bucuresti, in cadrul B’ESTFEST 2009, Santana declarandu-se deosebit de entuziasmat de acest concert, primul pe care il va sustine in fata fanilor din Romania.
Chitara lui Carlos Santana – una dintre cele mai renumite amprente muzicale din istorie – a oferit hituri precum Samba Pa Ti, Black Magic Woman, Oye Como Va Put Your Lights On, Smooth, Maria Maria, Corazon Espinado, sau Into The Night, si i-a adus artistului zece premii Grammy si includerea in topul Rolling Stone al celor mai buni 100 de chitaristi din toate timpurile.
Dupa spectacolul de la Bucuresti, Carlos Santana va concerta in Turcia, Grecia, Macedonia, Serbia, Croatia, Italia, Austria si Germania, la sfarsitul turneului umand a se intoarce in Las Vegas pentru a-si continua show-urile in clubul The Joint din cadrul Hard Rock Hotel & Casino
Festivalul B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Alaturi de Santana, afisul B’ESTFEST 2009 va mai cuprinde nume precum The Killers, Moby, Motorhead, Orbital, Franz Ferdinand si Manowar.
Sursa: Emagic