De Citit : Știri

Rock City Open Air invita trupele romanesti sa cante la festival

| 22 mai

Cel mai mare festival de rock si metal in aer liber din Romania, Rock City Open Air, si-a propus sa aduca la eveniment, pe langa un numar record de trupe din strainatate, multe trupe autohtone de gen.
Rock City Open Air devine astfel un bun prilej de afirmare. Trupe mai mari sau mai mici vor avea sansa de a se exprima in fata a mii de oameni, din tara si strainatate, de a asculta si a vedea formatii din acelasi gen muzical, recunoscute pe plan international, si, intr-un caz aparte, de a canta in acelasi timp pe scena cu idolii lor. Este cazul formatiei Trooper care a fost acceptata de Paul Di Anno pentru un recital impreuna.
Cei care doresc sa se inscrie sunt invitati sa trimita e-mail la [email protected], pana la data de 31 mai 2009. Vor urma discutii de ordin logistic si de concept. In urma acestora vor fi anuntate trupele romanesti pe afisul Rock City Open Air 2009.
Deocamdata, pe lista de recitaluri romanesti confirmate sunt urmatoarele formatii: Betrayer, Bucovina, God (Portugalia/Romania), Hathor, Inopia, L.O.S.T., Negativist, Rising Shadow, Snapjaw, Taine, Thunderstorm, Trooper.
Sursa: galaPR