De Citit : Știri

Pearl Jam pregateste album, film si multe concerte

| 14 aprilie

Pearl Jam pune la cale o serie de concerte in a doua parte a anului, inclusiv prezente la Outside Lands Music si Arts Festival in San Francisco.

Impreuna cu trupa lui Dave Matthews si cu Beastie Boys, Pearl Jam va fi capul de afis al celei de-a doua editii a Arts Festival, care se va desfasura intre 28 si 30 august, la Golden Gate Park. La festival vor mai participa M.I.A., Modest Mouse, the Mars Volta, Black Eyed Peas, Ween, Thievery Corporation, Incubus si Jason Mraz.

Pearl Jam a terminat de inregistrat toate cele 14 melodii pentru noul album si lucreaza la un film cu regizorul Cameron Crowe, potrivit chitaristului Mike McCready.

“Trupa a ajuns deja la jumatatea drumului pentru lansarea noului album, lucru care se va intampla la sfarsitul acestui an”, a declarat acesta in legatura cu cel de-al noualea album al formatiei.

Peal Jam este asteptata cu interes la editia de anul a cesta a Austin City Limits Music Festival din Texas. Chiar daca organizatorii nu au anuntat inca trupele prezente, presa din Austin sustine ca implicarea formatiei “este unul dintre cele mai pastrate secrete de la Metallica incoace”.

Sursa: Yahoo News
Foto: Pearljam.com