De Citit : Știri

ORBITAL canta la Bucuresti pe 3 iulie

| 24 februarie

ORBITAL revine pe scena internationala dupa o pauza de aproape 5 ani! In cadrul noului turneu al duo-ului britanic va fi inclus pentru prima data un concert in Romania. Trupa promite publicului roman un live-show spectaculos pe 3 iulie, la B’ESTFEST.

Cea de-a treia editie a B’ESTFEST se va desfasura in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii care si-au anuntat deja prezenta aflandu-se The Killers si Patrice in `Ziua Zero`, Motorhead si Moby pe 2 iulie, Franz Ferdinand si The Faint pe 3 iulie, The Ting Tings, pe 4 iulie si Manowar la AFTERSHOCK (5 iulie).
ORBITAL s-a bucurat vreme de aproape de 20 de ani de popularitate in ramdul fanilor electro, fiind considerata chiar cea mai creativa prezenta electro la nivel mondial – trupa a fost aleasa de revista Q Magazine drept una `dintre cele 50 de trupe care trebuie vazute inainte de a muri`.
Biletele pentru `Ziua Zero`, cele pentru Aftershock, biletele de o zi precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe myticket.ro precum si in reteaua magazinelor Diverta.
Sursa: Emagic