De Citit : Știri

Noul album Rammstein nu mai poate fi expus in magazinele din Germania

| 10 noiembrie

‘Love Is for All’/ ‘Liebe ist Fur Alle Da’ – album ce ocupa locul doi in topul European Billboard a fost interzis expunerii publice in magazinele de profil din Germania pe motiv ca ilustreeaza o serie de acte de sado-maso ce pot avea efecte negative asupra copiilor si tinerilor.
Versurile de pe cel mai recent album al celor de la Rammstein (in special cele ale pieselor "Ich tue Dir Weh"/ "I Want to Hurt You" si "Pussy") au fost luate la puricat de autoritatile in domeniu (German Federal Office for the Examination of Media Harmful to Young People) care sustin ca acestea “incita ascultatorii la acte sexuale neprotejate, in ciuda riscului imbolnavirii de SIDA”.
‘Love Is for All’/ ‘Liebe ist Fur Alle Da’, lansat pe 10 octombrie, nu mai poate fi promovat sau expus in magazinele din Germania, restrictionandu-se accesul tinerilor sub 18 ani la acest material discografic. Orice persoana care isi manifesta dorinta de a-l cumpara, trebuie sa-l solicite la casa (pentru ca nu poate fi gasit pe rafturi) si sa prezinte buletinul pentru a face dovada varstei legale.
Este pentru prima oara cand un album Rammstein este plasat pe o lista oficiala de restrictie.
Cu toate acestea, albumul se afla in fruntea topurilor recente din Elvetia, Austria, Danemarca, Finlanda, Olanda, Franta, Cehia, Suedia, Belgia, Portugalia.
Trupa Rammstein pregateste un turneu in acesta iarna ce include 50 de concerte in 27 de tari europene. Toate biletele au fost deja vandute.