De Citit : Știri

Nine Inch Nails, Prodigy si Tiesto la Coke Live Peninsula

| 23 aprilie

Nine Inch Nails, Prodigy si Tiesto vor fi trupele care vor tine capul de afis al festivalului ajuns la cea de-a saptea editie. Cu un nume nou, Coke Live Peninsula, festivalul se va desfasura la Targu-Mures intre 23 si 26 iulie, iar biletele se pun in vanzare din 27 aprilie.
“Concertul Nine Inch Nails este, cu siguranta, unul dintre cele mai asteptate in Romania. Dupa turneul Lights in the Sky de anul trecut din America – cel mai ambitios proiect al formatiei, un spectacol impresionant de lumini si muzica intensa, formatia se intoarce in Europa ca headlinerul celor mai mari festivaluri de pe continent”, se arata in comunicatul postat pe www.peninsula.ro .
Potrivit organizatorilor, alaturi de Nine Inch Nails, la Targu-Mures va mai concerta si The Prodigy, trupa londoneza promovandu-si albumul din februarie 2009, Invaders Must Die. Muzica electronica va fi reprezentata anul acesta de DJ Tiesto, votat drept cel mai bun DJ al anului 2008.
“Suntem bucurosi sa continuam acest festival de succes alaturi de partenerul nostru Coca-Cola. Impreuna, vrem sa le oferim peninsularilor sansa unei experiente muzicale deosebite, o petrecere de neuitat cu multi artisti de renume ce vor fi dezvaluiti in curand. The Prodigy, Nine Inch Nails si Tiesto sunt primele surprize pe care le dezvaluim”, a declarat directorul festivalului, Bodor Laszlo.
Festivalul este organizat de Sziget Management, firma care sta in spatele celor mai importante festivaluri din Ungaria (Sziget Festival, Volt, Balaton Sound), beneficiaza de sprijinul Primariei Targu-Mures si al autoritatilor locale si are drept sponsor principal Coca-Cola.
Sursa: Mccannpr