De Citit : Știri

Miracolul de la Sfanta Anna, din 10 aprilie in cinematografe

| 24 martie

"Miracolul de la Sfanta Anna", in regia lui Spike Lee, va fi lansat in cinematografe pe 10 aprilie, chiar daca initial aparitia filmului a fost anuntata pe data de 27 martie.
Filmul, bazat pe romanul cu acelasi nume al lui James McBride, ne introduce in povestea a 4 membri ai Diviziei 92 Buffalo Soldiers, formata exclusiv din barbati de culoare. Pe durata celui de-al Doilea Razboi Mondial, soldatii, care stationau in Toscana, Italia, trec prin cele mai grele incercari. Ei sunt prinsi in spatele liniilor inamice si separati de unitatea lor din cauza ca unul dintre ei si-a riscat viata pentru a salva un copil italian.
"Este un film despre cel de-al Doilea Razboi Mondial – un mister brutal care implica evenimente istorice si realitatea dura a razboiului. Dar este si o poveste lirica, mistica, de compasiune si de iubire", a declarat regizorul si producatorul filmului Spike Lee.
Nascut in Atlanta, Georgia si crescut in Brooklyn, Spike Lee este un pionier in ceea ce priveste cinematografia independenta. Cel mai recent film al lui Lee, "When the Levees Broke", un documentar revolutionar care subliniaza tragediile americanilor izolati in New Orleans dupa uraganul Katrina, a generat numeroase recenzii pozitive.
Vezi si tu trailerul filmului AICI!