De Citit : Știri

Mariah Carey a inlocuit-o pe Helen Mirren in filmul “Precious”

| 04 noiembrie

Desi regizorul Lee Daniels a gandit un rol pentru Helen Mirren in filmul Precious, el a fost refuzat de casticatoarea a doua premii Oscar si a fost nevoit sa se reorienteze. Si pe cine credeti ca a gasit – numai buna pentru rolul respectiv? Nimeni alta decat diva Mariah Carey, in care a avut foarte mare incredere.
Si foarte bine a facut! Cantareata melodiei The Heartbreaker a impresionat criticii de film cu performanta sa in postura de asistenta sociala in Precious – un film despre drama unei adolescente din Harlem, abuzata sexual.
O fana declarata a romanului care a inspirat filmul, Mariah Carey a intrat in pielea personajului, incercand sa demonstreze ca dezastrul din filmul ei de debut – Glitter, a fost doar o intamplare.
Precious, produs de Perry si Oprah Winfrey, a impresionat criticii pe la toate festivalurile la care a participat in ultimele luni. Pelicula a facut furori la Festivalul de Film de la Toronto, unde si-a adjudecat premiul People’s Choice. De asemenea, regizorul Lee Daniels a castigat la categoria Breakthrough Director in cadrul Festivalului de Film de la Hollywood.
Precious va fi lansat in cinematografe in luna noiembrie.
Sursa: LoveFilm, Daily Mail, IMDB.