De Citit : Știri

Linkin Park, intre album si coloana sonora pentru film

| 27 mai

Saptamana aceasta a venit cu doua vesti foarte bune pentru fanii celebrei trupe rock Linkin Park. Mike Shinoda, unul dintre liderii grupului, a spus pentru Billboard.com ca, in prezent, Linkin Park a intrat in studioul de inregistrare, unde lucreaza la noul lor album, dar si la prima lor coloana sonora pentru un film.
Marele castigator este productia Transformers, cat despre viitorul album al trupei, cel mai probabil va intra pe piata in 2010 si va “reflecta o trecere frumoasa de la sound-ul albumului din 2007 – Minutes to Midnight, la actualele aspiratii ale trupei”, spune Mike Shinoda.
“Am asteptat mult acest moment si as putea spune ca ne aflam la jumatatea drumului cu piesele de pe urmatorul album. Cu toate acestea, nu stiu cat va dura pana vom inregistra si restul pieselor”, a completat aceste.
Surprizele nu se opresc aici: Chester Bennington a anuntat ca albumul solo, Dead By Sunrise, este la un pas de a intra pe piata, la nivel global, iar Mike se lauda cu succesul pe care il are alaturi de proiectul lui, Fort Minor.
Astfel, cei doi au recunoscut ca noul material este posibil sa fie influentat de proiectele pe care ambii le au pe plan solo. Cu toate acestea, fanii trupei nu ar trebui sa fie ingrijorati. Albumul va avea atat influente rap, cat si pasaje rock interpretate de Chester in stilul lui caracteristic.
Articol preluat de pe Cotidianul.ro.