De Citit : Știri

Leonard Cohen, suparat pe Tuborg Green Fest

| 27 august

Concertul lui Leonard Cohen din data de 4 septembrie se muta pe Stadionul Tineretului – Iolanda Balas Soter. Posesorii de bilete pot consulta incepand de maine site-urile de ticketing pentru a verifica configurarea locurilor. Initial, concertul era programat in Piata Constitutiei, dar la doar 500 de metri distanta si in aceeasi zi, Tuborg organizeaza un festival al berii cu acces liber, care face imposibila desfasurarea in conditii optime a spectacolului lui Cohen.
“Concertele lui Leonard Cohen se asculta cu mana pe buze pentru a pastra tacerea, cu ochii inchisi pentru a degusta atmosfera. Pur si simplu nu putem risca, in Piata Constitutiei, ca peste Hallelujah si Dance me to the End of Love sa se auda muzica unui intreg festival din parcul Izvor. Din respect pentru muzica si pentru spectatori, am hotarat schimbarea locatia pentru a avea un concert in conditii optime”, a declarat Sorina Burlacu, Director General Events.
Rob Hallet, Presedintele AEG Live International, promoterul international al turneului lui Leonard Cohen: “Tacerea este un deziderat imposibil de atins la un festival al berii… chiar si fara concursul muzicii live, oamenii vin acolo sa se distreze si nu o fac niciodata in tacere”.
In toamna anului trecut, artistul canadian si-a serbat ziua de nastere in aplauzele a zece mii de fani romani, intr-un concert special, desfasurat cu casa inchisa. “Ne pare rau ca berea bate de data asta poezia!”, a mai adaugat Sorina Burlacu.
Vizibilitatea locurilor va fi pastrata, in functie de categoria biletului achizitionat, insa, datorita configuratiei noii locatii, amplasarea sectoarelor va fi usor diferita. Spectatorii pot verifica harta locatiei, care va fi disponibila incepand de maine, 28 august, pe site-urile ticketpoint.ro, eventim.ro, bilete.ro si blt.ro.
Sursa: Events.