De Citit : Știri

La Toya are melodiile inedite ale lui Michael

| 07 august

Sora lui Michael Jackson s-a facut stapana pe computerul acestuia unde sunt salvate ultimele sale piese.

Peste 100 de inregistrari inedite ale lui Michael Jackson se afla in posesia surorii acestuia, La Toya, “oaia neagra a familiei”, informeaza editia online a revistei NME. Este cunoscut faptul ca Megastarul a realizat in ultima vreme mai multe inregistrari in colaborare cu nume mari din rap-ul si R&B-ul american.
Printre acestea se afla, Black Eyed Peas, Will.i.am, Akon si Ne-Yo, insa nu se stie daca exista si copii ale imprimarilor. Will.i.am a confirmat ca nu are nici o copie din materialele in care a cantat alaturi de Michael Jackson.

Dupa moartea lui Michael in luna iunie, familia a ridicat in graba toate bunurile cantaretului de la locuinta inchiriata in California. “Au incarcat camioane intregi si au luat toate lucrurile de acolo, chiar si mobila, care de fapt fusese inchiriata”, a spus managerul artistului Frank DiLeo, citat de revista Billboard.

Managerul a mai spus ca avocatii care se ocupa de averea lui Michael Jackson incearca sa recupereze piesele inedite inregistrate de muzicianul ucis de analgezice. Unele melodii “senzationale” de pe hard discurile luate de La Toya sunt inregistrari nedifuzate din anii ’80, perioada de glorie a Regelui Popului, a adaugat DiLeo.