De Citit : Știri

La 16 ani, Demi Lovato debuteaza pe primul loc in Billboard

| 31 iulie

Rockerita adolescenta lansata de Disney se lauda cu gusturile sale pentru black metal

La 16 ani, Demi Lovato a reusit sa debuteze pe primul loc in topul Billboard. Performanta i-a reusit chiar in aceasta saptamana. Actrita si cantareata modelata in pepiniera Disney se afla deja la cel de-al doilea album (Here We Go Again).
Melodiile sale au fost "preparate" dupa reteta de succes a lui Avril Lavigne: teen pop asezonat cu un look obraznic, riffuri zgomotoase si versuri alimentate de tragedii pubere.

„Cand esti adolescenta, esti foarte nesigura pe tine. Lumea crede ca daca stai in lumina reflectoarelor, ai multa incredere in tine, insa multe dintre noi ne confruntam cu atatea critici, incat acestea ne ating uneori. Sunt genul de persoana care nu ia toate astea in serios”, spune tanara vedeta. Pare sa fie o lectie invatata dupa ce, la un moment dat, ii ceruse mamei sale sa faca meditatii acasa, pentru ca nu-si mai suporta colegii de clasa care o luau tot timpul peste picior, dupa cum a povestit intr-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres.

Lansata in filmul Tabara de rock, Demi Lovato (care se lauda ca asculta black metal) nu este singurul motiv de lauda al companiei Disney. De pe aceeasi banda rulanta au mai iesit in 2009 si alte albume number one, cum e cel care reprezinta coloana sonora a filmului Hannah Montana, dar si discul Lines, Vines and Trying Times al trioului Jonas Brothers.

La concurenta cu vedetele Disney sunt vocile proaspete lansate la editiile concursului televizat American Idol. Un exemplu este Jordin Sparks, mai mare cu trei ani decat Lovato. Cu o voce mai bine fasonata si cu un sound pop-dance asezonat cu putin R&B, cantareata mulatra a debutat abia pe locul al saptelea cu al doilea disc Battlefield.
Ce sa-i faci, lupta a fost crancena saptamana asta.
Vin din spate alternativii de la Kings of Leon, Daughtry nu si-a spus ultimul cuvant, iar Black Eyed Peas n-au de gand sa predea armele prea curand.

Primele 10 locuri din Top Billboard 200 (albume)

1. Demi Lovato, Here We Go Again
2. Daughtry, Leave This Town
3. Maxwell, BLACKsummers’night
4. Various Artists, Now 31
5. Various Artists, Hannah Montana 3
6. Black Eyed Peas, The E.N.D.
7. Jordin Sparks, Battlefield
8. Kings of Leon, Only By The Night
9. Taylor Swift, Fearless
10. Lady GaGa, The Fame

Ascult-o aici pe Demi Lovato cu piesa Here We Go Again!