De Citit : Știri

Kat Deluna si-a lansat noul single, „Unstoppable”

| 10 februarie

Cantareata si compozitoarea Kat DeLuna si-a lansat noul single, "Unstoppable" , pe pagina sa personala de MySpace. Noul album, "Inside Out", care va fi gata la sfarsitul acestui an, va fi lansat impreuna cu Universal Motown Records, noua casa de discuri a artistei.
"Kat este o artista internationala care a reusit sa se impuna pe piata", a declarat presedintele Universal Motown, Sylvia Rhone. "A concertat in multe locuri din intreaga lume, iar muzica sa reflecta experienta sa culturala diversa precum si multitudinea de influente. Sunt extrem de incantata sa ii urez bun venit in cadrul familiei Universal Motown".
Intre timp, "Unstoppable" (feat. Lil’ Wayne), primul single de pe noul album "Inside Out" a avut premiera pe pagina de MySpace a artistei, www.myspace.com/katdeluna<http://www.myspace.com/katdeluna.
DeLuna anticipeaza lansarea celui mai recent material al sau printr-un turneu prin cluburilor americane, care debuteaza in aceasta luna. Artista se va opri in orase ca Los Angeles, San Francisco, Miami, Chicago, Houston, San Diego, Atlanta si Puerto Vallarta, Mexic.
In 2007, Kat a explodat in topurile de muzica pop datorita hit-ului sau ajuns in Top 20, "Whine Up" (Feat. Elephant Man). Single-ul, rasplatit cu un disc de aur, a facut senzatie si in topurile dance, artista castigand un premiu Billboard Latin Music la categoria Latin Dance Club Play Track of the Year. A mai castigat un premiu MTV Tr3s Viewer Choice Award pentru Best New Artist.
Odata cu albumul de debut al artistei,"9 Lives", Kat DeLuna a lansat si super hit-ul "Run The Show" (Feat. Busta Rhymes). Produs de Akon, single-ul a devenit un succes international de Top 10 in Belgia, Franta, Finlanda, Singapore si Romania. Remix-ul realizat de Don Omar in limba spaniola a facut senzatie in cluburile din toata lumea.Gratie succesului international, Kat DeLuna a castigat si doua premii TMF in Belgia, pentru Best New International Artist si Best Urban International Artist.
Kat a aparut in articole din publicatii prestigioase ca People, Entertainment, Weekly, USA Today, Vibe, WWD si Teen Vogue.
"Cu abilitati vocale extraordinare care amintesc de regretata Selena", scria Billboard, "cantareata de origine dominicana ar putea produce o revolutie muzicala pe cont propriu".