De Citit : Știri

John Travolta se poarta grosolan cu francezii in “From Paris with love”

| 01 februarie

Personajul interpretat de John Travolta – agentul special Charlie Wax, nu respecta pe nimeni si prefera sa rezolve orice situatie in cel mai violent mod cu putinta. In plus, este extrem de nepoliticos cu francezii, vorbind urat cu acestia si certandu-se chiar si pentru o nesemnificativa cutie de suc.
Cu John Travolta si Jonathan Rhys Meyers in rolurile principale si cu un scenariu semnat de Luc Besson, Din Paris, cu dragoste este un thriller exploziv, din care nu lipsesc replicile inteligente si pline de umor.
“Este unul dintre acei specialisti care, fiind atat de bun la ceea ce face, isi permite sa fie putin mai neetic”, a declarat John Travolta despre personajul sau din film.
In prim plan este prezentat asistentul personal al Ambasadorului SUA in Franta, James Reece (Jonathan Rhys Meyers), care duce o viata de invidiat la Paris. Cu o superba frantuzoaica pe post de iubita, adevarata lui pasiune ramane jobul sau de incepator din cadrul CIA-ului. Tot ce isi doreste acum James este sa ajunga un agent in toata regula si sa aiba parte de cat mai multa actiune si adrenalina. Asa ca in momentul in care i se ofera posibilitatea de a avansa in cadrul CIA-ului, nu-i vine sa creada ce noroc a dat peste el. Totul pana in momentul in care il cunoaste pe noul sau partener, agentul special Charlie Wax (John Travolta).
Un obsedat de arme, mereu pus pe glume proaste, care abia asteapta sa-i scape degetul pe tragaci, Wax a fost trimis la Paris pentru a opri un atac terorist. Alaturi de noul sau partener, James este atat de norocos incat are ocazia sa vada o fata obscura si complet ilegala a Parisului, printr-o ploaie de gloante si explozii in lant. De-a dreptul marcat de aceste experienta, James viseaza deja la clipa in care va putea lucra din nou in spatele biroului, numai ca ceea ce nu stie inca este ca nu exista cale de intoarcere, odata ce s-a expus pericolului.
From Paris with love/ Din Paris, cu dragoste vine din 5 februarie, in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Cityplex (Bucuresti si Constanta), Lotus (Oradea) si Odeon Cineplex (Cluj).
Vezi Trailerul filmului:

Sursa: reelzchannel.com, MediaPro Distributions.